Fånga dagarna!

Nu, den härligaste tiden på året, gäller det att passa på att vara ute! Igår var det en dag att fånga. Det var ett strålande väder -6 grader, sol och klarblå himmel. Skolbarnen hade friluftsdag och hade verkligen tur att pricka in gårdagen! Det var full fart i backen!

Jag hoppade på mina backcountryskidor utanför husknuten, susade iväg nerför backen mot sjön och fortsatte rakt över sjön mot slalombacken. Såå härligt! Hade tänkt mej fika i serveringen, men den var stängd. Turligt nog jobbade Mikael i backen med att grilla hamburgare till skolbarnen. Han hade kaffe och mackor kvar i sin ryggsäck, som smakade toppen efter skidturen. Sen fick jag lyxigt nog skjuts hem med bil, så det blev en lättsam tur igår.

I övrigt har det tillkommit en berättelse på hemsidan, som kanske kan intressera en del. Det är nog många av er med rötter Jansjö, som är släkt med honom. Håll till godo!

Till minne av Anders AUGUST Holmgren.

Just nu skiner solen, så det är dags att ge sej ut i det härliga vädret igen!

Denna dagen ska fångas!

Skoterspår underlättar betydligt i dessa snömängder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *