BJÄLLERTRÄNING

10 januari -10 grader. Bjällerträning

Hästar måste få tid att vänja sig vid allt nytt. Tar man det lugnt och inväntar dem, går det oftast utan problem. Det gäller att vara lugn och lyhörd inför vad de tycker.
Gordon är trygg, så han skrittar obekymrat på med den vackra, gamla sedolken på ryggen. Brodern Vinur hetsar heller inte upp sig över plingandet. Den har faktiskt ett vackrare ljud än en bjällerkrans tycker jag.
Kanske måste vi ta och köra in våra hästar framöver?? Det känns lite lockande. En gammal släde finns redan ute i en av ladorna, men den behöver en stor reparation tyvärr. Tiden får utvisa vad som händer…..

Måndagmorgon 17 januari -3 grader. Månen går ner över den gamla sommarlagårn, när hästarna får sitt frukosthö
Ett par timmar senare har solen gått upp och sprider ett gyllene sken över snön

Vintern är en vacker tid som jag verkligen inte skulle vilja vara utan.
Det finns ju mindre roliga dagar förstås, men de får man inpå. Dagarna vi nyligen haft med 35 graders kyla, tö, snöstorm och regn kan man vara utan. Kämpandet med att skotta bort all snö som kommit, glömmer man när de vidunderligt vackra dagarna kommer. Då bara njuter man😊 .

Hoppas ni alla har det bra var ni än är!
✨❤️✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *