Stängt i Bystugan i sommar!

Med hänsyn till utvecklingen av coronapandemin har Byföreningens styrelse nu beslutat att göra uppehåll med all verksamhet i Bystugan denna sommar.

Det känns väldigt trist för vi hade sett framemot att få använda vårt nyrenoverade kök, våra nya cafémöbler och naturligtvis att träffa alla sommarboende, hemvändare och besökare från när och fjärran.

Nu ser ju verkligheten ut så att flera av oss som brukar jobba i bystugan och även bland våra gäster finns riskfaktorer vid coronainfektion. Ibland blir man ju dessutom tyvärr väldigt sjuk fast man är ung och utan riskfaktorer. Vi vill inte riskera att bidra till någon spridning av detta lömska virus och därför väljer vi att rikta in oss på 2021 istället.

Vi får hoppas att ett bra vaccin finns snart!

Var rädda om varandra, håll den fysiska distansen och håll kontakten! Vi ser fram emot att ses i Bystugan nästa sommar 2021!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *