Våren tar stora steg varje dag nu

Onsdag 22 april + 13 grader. Sjöns is ändrar färg.
Tisdag 21 april. Fortfarande skidföre i slalombacken, men stängt pga coronapandemin.

Tisdag 21 april. Byn från ”annersia”.

Årets första mygga inade omkring mitt huvud igår. Inte så kul att dom redan är i farten. Humlor och fjärilar flyger omkring. Sälgen blommar och ger humlor och bin den första maten.

Isen börjar så smått bli landlös. Det går fort nu. Här händer mycket i naturen. Råkade slå på tv:n idag och såg en stund på ”DEN STORA ÄLGVANDRINGEN”. Då kom plötsligt en älgko nyfiket fram. Så häftigt att se! Man kan nästan känna skogens dofter genom rutan när man ser på detta meditativa program. Det ger ett härligt lugn.

Onsdag 22 april

Undrar ibland hur det ser ut utanför era fönster i dessa karantäntider. Hur är din dag? Undrar också ofta över hur sommaren kommer att bli. Kommer vi att kunna ha någon verksamhet i Bystugan? Sommarcafe’? Kamsdag? Det ser onekligen lite mörkt ut på den fronten, men vi får se hur det hela utvecklar sej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *