Dagsläget i byn 4 maj

Efter en Valborgsmässoafton och första maj med snöslask, regn och riktigt skitväder skiner nu solen igen. Jansjön har inte rivit, så någon tidig vår är det inte i år.
Vem vinner gissningstävlingen ”När Jansjön går upp”???
Spänningen är oliiidlig!!!

Isen ligger lugnt kvar än så länge.

Det lömska Coronaviruset kryper allt närmare enligt djungeltelegrafen och det ryktas nu om enstaka fall i byns utmarker. Det känns ovisst och inget man kan göra så mycket åt, mer än att hålla distans och begränsa kontakterna med andra mänskor. En mycket ovan och märklig situation.

I Byföreningens styrelse gör vi det vi kan för att hålla föreningen levande inför att vi ska kunna öppna Bystugan igen. Vi kommer att ha årsmötet så snart det är möjligt och kommer att meddela tid och plats här på hemsidan. Än så länge är det osäkert när det blir möjligt.

Vi hoppas att alla Jansjövänner löser medlemskort även i år, så det inte ser ut som om föreningen är utan medlemmar. Enklast gör du det med SWISH. Du kan också använda bankgiro. https://jansjo.net/byforeningen/stöd%20oss-medlemskap.html

TIPS ! När du swishar, skanna QR-koden från datorskärmen eller läsplattan med mobilen. Enkelt och snabbt!

Denna Nyhetssida kommer att uppdateras oftare än tidigare. Två nya författare kommer också att skriva här, så förhoppningsvis blir det fler inlägg att läsa. Vi uppskattar kommentarer och önskemål från alla, så sätt igång och skriv i kommentarsrutan eller maila oss! E-mail: jansjo@jansjo.net

Det gäller att hålla kontakten alla Jansjövänner!


Blåsipporna har vågat sej fram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *