Midsommarafton

Vilken härlig midsommarafton vi fick igår! Fantastisk stämning blev det på knytkalaset när alla dukade upp sina medhavda läckerheter, möblerade om, minglade och ställde till en makalös buffé. Så spännande det blev för oss alla att se vad som växte fram. Det vattnades i munnen när man såg allt vackert och gott! Jag har nog aldrig ätit så god midsommarmat någonsin!!
Efter kaffe med kakor och frukt blev det lite kluriga tävlingar och utlottning av några trisslotter. En trisslott gav en liten vinst, men som vanligt bara en liten. Alltid något😃. Vädret var riktigt skapligt, så det blev förstås kubbtävling med två lag. Kubbspel hör ju midsommaraftonen till.

Någon dans kring den vackra midsommarstången, vi tillsammans klätt kvällen innan, blev det inte, men den prydde sin plats.
En lyckad kväll i bystugan såg alla till att det blev. Fantastiskt hur det kan bli när härliga människor kommer samman och hjälps åt!😊

Klockan 22:30 på midsommaraftonen har solen fortfarande inte gått ner. Sommarnatten är ljuvlig!

STORT TACK till alla som mötte upp i Bystugan och gjorde midsommaraftonen till vad den blev, en riktigt härlig afton! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *