Jisses vilket kalas!!

Kan man fira på Nationaldagen på ett bättre sätt än med kakor och tårta? I Jansjö gillar vi fika. Det har nog de flesta märkt och idag åkte många till Bystugan på KAKFROSSA!
Redan innan vi öppnade var det kö och vi laddade kakfaten så fort vi kunde. Det var många sorter att duka upp. Inga-Lena, Ira, Gertrud, Irene, Lena, Adam, Aiden, Mikael, Vivianne, Agneta, Elin, Anna-Lene, Ingegärd, Pamela och Tina hade bakat en massa vackert och gott.

Vädret var skönt och solen sken, så det gick fint att sitta både inne och ute. Det var tur för annars hade det blivit väldigt trångt. Det kom nämligen drygt 100 fikasugna personer! En del kom också på cykel. Perfekt med fika på halva vägen!

Det blev nytt besöksrekord för oss på Bystugan igen. Helt otroligt!
Vi vet att många gillar tårta och vi hade laddat med fler tårtor denna gång. Tyvärr tog tårtorna slut för tidigt i år också, men det fanns ju mycket annat gott att välja på. Barnen gillar chokladbollar och de hade också en strykande åtgång. Gästerna satt länge och fikade och pratade, men till slut kom det tyvärr en regnskur med kallblåst strax efter kl 14 och då var det slut på det trevliga utomhus.

Vi hoppas att alla är lika nöjda, som vi är, med den härliga dagen igår. Ett stort tack till alla bagerskorna, bagarna och alla andra som medverkat till denna lyckade dag! Tack även till alla besökare som förgyllde dagen!

Idag skiner solen och sjön glittrar. På avstånd hotar en åskskur i Söredstatrakten. En vacker dag idag också. Vi som jobbat pustar ut efter den härliga KAKFROSSAN.
Vi hoppas ingen fick ont i magen av för mycket kakor igår, men för mycket av det goda är väl för underbart ibland!😊

Den vackra lilla rosen Maja-Lis har just börjat blomma.

Nästa event på agendan är vår MIDSOMMARAFTONSFEST. I år bjuder Byföreningen in till knytkalasbuffé. Det brukar bli väldigt gott och spännande. Det blir även HÄSTSKOKASTNINGSTÄVLING!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *