GLAD PÅSK!

Påsken är här och april närmar sej vilket märks på det lynniga vädret. Ibland kallt på nätterna växlande med plusgrader. Snöyra, tö och sol om vartannat. Soliga dagar är det härlig skare när natten varit kall. Dagarna blir allt längre. En skidtur på sjön med fika i ryggsäcken är härligt! Årets bästa tid!

Många har återvänt till sina stugor för att fira påsken i Jansjö och det är roligt att byn fylls med liv och rörelse. Imorgon väntas tyvärr nederbörd troligen i form av snö, men sen ser det ut att bli bättre igen.

I slalombacken Landsomberget har man jobbat hårt den senaste tiden till alla utförsåkares glädje. Bra gjort! Nu är det säsongsavslutning på Påskdagen. Missa inte det! Påskens öppettider i backen.

Bystugan ligger i dvala än så länge, men om några veckor samlas styrelsen för att börja planera inför kommande säsong. Den första aktiviteten när stugan är öppen blir som vanligt valborgsmässofirande på sista april. Det ser vi fram emot!

GLAD PÅSK till er alla!

Ps. Glöm inte att stödja Byföreningen genom att bli medlemmar! Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *