Sportlovstider

Vecka 9. Nu är sportlovstiden här och vädret visar härliga sidor. Stockholmarna har tur med vädret när de är här denna vecka. Skare och kalla nätter. På dagarna är det ett par plusgrader och växlande molnighet där solen tittar fram emellanåt. Nästa vecka har våra barn sportlov och då hoppas jag på fortsatt vackert väder. Det gäller att ta vara på de fina dagarna nu den här ljuvliga tiden på året. Idag blev det en skön skidtur på sjön.

På hemvägen med den svaga vinden i ryggen blev det för varmt och handskarna åkte av. När man helt enkelt bara kan hoppa på skidorna utanför husknuten och susa iväg njuter jag mycket av att bo i Jansjö. Vårvintern är bäst!

Hoppas ni alla har det bra! På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *