Våren är på gång

Det tjocka snötäcket, vi fått under vintern, blir nu hårt ansatt av sol, värme och regn. Det är lika förunderligt varje år hur snabbt det går. Det rinner och porlar överallt och snön försvinner synbart från dag till dag. Uppe på ”Berget” i aspelunden ser det ut att ha varit bävrar? under vintern. Våra hästar har passat på att roa sig och samtidigt sett till att få i sig lite vitaminer. Förmodligen smakar det gott med bark.

Idag har vi gråväder, kallt och småregnigt. Sjöns is börjar täckas med vatten. Det känns inte alls lockande att vara ute, men det finns de som inte bryr sig om det. Slalombacken är öppen idag och jag ser tvärs över sjön att det är åkare i backen. Vilka entusiaster! Många är hemma på påsklov och vill förmodligen passa på att åka i backen in i det sista. Synd att vädret är så grinigt idag.

Kan också berätta att en konstnärlig själ i byn har hittat sin nisch och blivit väldigt produktiv. Raija i Lidtjärnberget visar nu sina uttrycksfulla, färgrika, vackra tavlor på en ny hemsida. Tavlor finns där till salu. Raija arbetar med FLUID ART, ett speciellt sätt att skapa med färger. Spännande! Titta in på Raijas hemsida och beskåda! STILLA SKAPAR

Bystugan är fortfarande i dvala, men det börjar bli dags för oss i styrelsen att aktivera oss. Valborgsmässoaftonen är snart här och då är det tid för vår första aktivitet. Håll utkik här för mer information!

Snart ses vi i BYSTUGAN igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *