Trevlig Midsommar!

Igår hade vi varmt och skönt, men midsommaraftonen blev småregnig och inte så varm.

Om man tittar på nära håll är Rosenhallon magiskt vackra


”Brännmya” är vansinnigt ilskna ikväll och anfaller i horder så fort man sticker ut näsan. Det är inte dumt att grilla lite gott ute och sen äta inomhus så man slipper ”mya”. Man förstår att vissa kallar dem ”sviarn”. Betten ger ingen svullnad, möjligen blir det en liten röd prick, men svider som f-n! 😡

Kattungarna i vårt hus blir allt livligare. Allt nytt är spännande. Det gäller att begränsa hur mycket av huset de får utforska. De kan ju försvinna så man inte hittar dem. Efter en stunds bus tar energin plötsligt slut och de somnar.
Jag trodde inte de skulle vara så mysiga som de är.😃

Ligger på laddning!


Nedräkningen har börjat. Nu är det bara 6 dagar till torsdag 1 juli och öppnandet av sommarcaféet.
Välkomna då kl 11-15!

Rosenbusken Maja-Lis blommar nu

Önskar er alla en trevlig Midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *