Det gick vägen!

Branden är nu släckt och det ryker inte längre. Bra jobbat av brandmännen!
Så skönt att elden inte tog sig in i tät skog. Nu väntar 24 timmars brandvakt, när eftersläckningen är klar. Vi får väl hjälpas åt som brandvakter med kikare i byn. Backen syns ju från många håll.

Måste få visa byns sötaste!
3 övergivna, kalla, utsvultna, månadsgamla kattungar hittades i ett garage i lördags. På söndag kom de hit och bor tills vidare hos oss. De hittades i en flyttkartong med ett gosedjur, som de ibland verkar tro är mamma. De spinner, trampar och snuttar på gosedjuret när längtan efter mamma kommer över dem.
De har hämtat sig bra. De äter, sover och blir busigare för varje dag. Har gett dem provisoriska namn för att kalla dem något. De måste nu få vara tillsammans till de är 12 veckor innan de skiljs åt och får nya hem.

Full fart på småbusarna
Sötchocken Pelle 🥰
Barnbarnens överblivna potta är kul att sitta i tycker Pricken
Minstingen Mirran är matglad.
Alla äter nu själv och gör sina behov i sandlådan. Otroligt duktiga!

3 reaktioner på ”Det gick vägen!”

  1. Skönt att branden ser ut styvats släckt nu.

    De är verkligen gulliga de små sötnosarna.

  2. Men så vansinnigt söta små dunbollar😍😍😍och en av dem är min😍😍😍

    1. Ja, dom är supergulliga och snälla. Ser att de har stor trygghet i varandra. Kommer nog att bli mycket fina katter. Riktiga matvrak😃. Har snart gjort slut på kattungemjölken jag köpt. Sen blir det Anderssonvälling. De går fint upp i vikt och växer för varje dag. Du får väl komma och titta på sötnosen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *