Många fikasugna

Oj vilken lyckad KAKFEST det blev igår! 🥳🇸🇪
Vi hade laddat med 32 olika sorters fikabröd och tänkte det kanske inte blir så många gäster som kommer. Vädret var kallt, småregnigt, grinigt och vi hade ingen sommarkänsla alls.
Ack vad vi bedrog oss! Klockan 12 kom de första gästerna och sen kom alla andra i en strid ström. Stugan blev full och en del fick sitta ute på altanen i kylan, men alla såg glada ut ändå. Tårta, kakor, saft och kaffe hade en strykande åtgång, så fick vi hela tiden fylla på. Det var stort sug efter att fika och träffas!
Så vansinnigt kul för oss att träffa alla igen, både stammisar och nya gäster! Nu är säsongen igång.🤩

Vår studsmatta, som rymde till grannens gräsmatta med en kullerbytta i stormen för en vecka sedan, lyfte vi tillbaka på plats och förankrade i förrgår. Den hade klarat sej rätt bra visade det sej. Efter att vi rätat till de stolpar som blivit böjda var den i funktion igen. Det var tur för för det kom många barn.

En pojke som var ute och redan hade fikat fick frågan: ”Vad har dom för gott därinne?” Han svarade:”Ja, allt man kan önska dej!
Bättre betyg kan man knappast få😄!
Jag hade tänkt ta en bild på fikabordet, men det hann jag inte med alls tyvärr. Kanske du som gäst lyckades ta en bild som jag kan få? Hör av dej isåfall!

Tack så enormt mycket alla bagerskor, som bakat allt gott! 🙏❤️ Vivianne, Inga-Lena, Agneta, Gertrud, Irene, Lena, Ingegärd (och undertecknad)

Tack också till alla Ni som kom och fikade!
På återseende!

Nästa gång Bystugan är öppen är på MIDSOMMARAFTON. Då blir det GRILLKALAS.

Välkomna till Bystugan på MIDSOMMARAFTON!🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *