En bild från förr

En fin bild från en tid som flytt kanske kan vara rolig att se åtminstone för de som är barn på bilden och för deras barn och barnbarn.

Bilden är tagen på södersidan av min mormor Anna och morfar Alfred Holmgrens hus ca 1954 gissningsvis. Några barnbarn fattas på bilden och alla mormors barnbarn var inte födda då. Jag skriver gärna vilka som är på bilden om någon vill veta.

Känner någon igen sig? Har något att berätta om bilden?

Bilden är tagen med kodak färgfilm av min pappa Janne Westin. Otroligt att färgerna forfarande är så klara!

Av de vuxna finns bara min mamma Gertrud och moster Greta (Maggen) kvar i livet. Hur många barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnsbarnbarn mormor fått efter att bilden togs vore roligt att veta. Släktforskning i nuet kan man säga. Någon som vet?

Kommentera gärna!

En reaktion på ”En bild från förr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *