Till alla Jansjövänner och medlemmar i Byföreningen!

ETT STORT TACK!! Det värmer i hjärtat att ni är så många, från när och fjärran, som stöder Jansjö Byförening, trots att vi på grund av coronaviruset tvingas ha stängt denna sommar! Jag kan berätta att det bara hittills i år är 43 personer som löst medlemskap i föreningen!

Till dej som ännu inte hunnit lösa medlemskort, vill jag bara säga att det är inte för sent!

Du löser enkelt medlemskort via denna länk med bibehållen distans! Vi är mycket tacksamma för ditt stöd! Alla medel vi får in går till förbättringar i stugan.

Det känns så snopet att inte kunna ha sommarcaféet öppet. Allt annat som vi hade planerat är ju också uppskjutet, men man får väl se det som en prövning och hoppas att vi alla kommer igenom detta ”helskinnade”.

Vi hade sett fram emot att få ta det nyrenoverade köket i bruk, få träffa alla hemvändare och turister. Vi hade hoppats få se våra gäster sitta vid de nya borden och stolarna för att gofika eller ta en matbit. Därav blev intet i år, MEN vi laddar för nästa år. Då jädrar drar vi igång igen! Snacka om abstinens….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *