Förbättringar pågår i Bystugan

September och hösten är här. Alla planerade evenemang för året är genomförda, men styrelsen jobbar för fullt med att planera och genomföra förbättringar i stugan.

Det som närmast kommer att hända är en liten renovering i köket. En diskmaskin sätts in, en annan diskbänk, en del nya skåp och hyllor, nya bänkskivor och lite förändrad planering i köket blir följden. Förhoppningsvis blir det mer lättarbetat i köket med diskmaskinen och större bänkytor bl.a.

De slitna borden i serveringen byts ut mot nya och det blir också nya stolar. Eventuellt blir det också en del uppfräschning utomhus inför nästa sommar, men om det kommer det att berättas om senare här.

Hemsidan är uppdaterad så smått bl.a. med nytt utseende på denna sida och lite nytt under fliken ”Se och uppleva” för den som inte redan sett det.

Vi ses igen! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *