Hösten är här!

De ljusa kvällarna, som aldrig mörknade så man förstod att det är dags att sova, är över för detta år. Nu mörknar det redan vid 20-tiden och brännmya och gnällmyggen gör det omöjligt att vara ute när skymningen kommer.

Sommarcaféet var mycket populärt denna sommar. Antalet besökare ser ut att öka för varje år. Bystugans senaste renovering blev mycket uppskattad. Ny fasad, altan under tak och toalett blev ett stort lyft.
Musikcaféerna var mysiga.
….och Barnens Allsång återkommer nog nästa år.

Sommaren var sen i starten, men till slut kom värmen och badvädret i augusti.
Arbetet på Bystugan fortsätter! Stugan har fått ny fasad mot öster i augusti.
Bären mognar sent i år, men nu i september är det hallontid!
Vi får se hur det går med lingonen. De börjar rodna, men många är gröna ännu…

NYTT!!
I höst startar en studiecirkel på Bystugan: BERÄTTANDE BILDER.
Deltagarna tar med egna gamla och nyare bilder från byn, som vi pratar om och scannar in. Det finns även en samling med tidningsurklipp (Gullis), som vi kan dyka ner i och hitta guldkorn. Vi kommer att lära oss mycket om vad som hänt i byn, både sånt vi glömt och sånt vi inte visste. Det kommer också att resulterai en fotoutställning och en pärm med dokumentation och berättelser som alla besökare kan ta del av.
Datum är inte helt klart ännu.
Anmälan till Anna-Lene 070-27 27 617

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *