Två dagar kvar till JULAFTON!

Nu är det bråda dagar! Den så kallade julorren är här!
Julstök med bakning, knäckkokning, matlagning, julklappsköp med mera, men bara lugn, lugn julen kommer ändå! Bättre att ta det lite lagom så man inte är helt uttröttad på julafton. Mat så det räcker och blir över brukar det ju alltid bli. Viktigast är väl att kunna njuta av tindrande barnaögon, hemvändande släktingar och vänners sällskap eller hur?!

Vi bor under en vägkorsning denna tid på året!

Ovanför oss är trafiken tät. Som vanligt åker planen mellan Kirkenes-Oslo, Dubai och Moskva – USA.
Från England och Paris åker man nu i stora skockar till tomten i Rovaniemi och till Kittilä och Ivalo för att komma till Levi och åka skidor. Vissa dagar är himlen helt rutig!

Midvinterblå himmel!
Denna tid på året kan man vackra dagar, som idag, njuta av rimfrost och den otroligt vackra midvinterblå himlen. Det gäller bara att passa på de dryga 4 timmarna solen orkar över horisonten! Idag och imorgon är ju faktiskt årets mörkaste dagar, sen vänder det igen mot ljusare tider!

smiley FRÅN OSS ALLA I JANSJÖ TILL ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *