Denna vecka – värmebölja!

Lördagens musikcafé bjöd på härlig musik av modernare snitt.
Systrarna ELINA OCH MAJA bjöd oss på vackra visor och ballader. En del av Majas egna låtar fick vi också höra. Vilka duktiga tjejer!

Värmen ser ut att fortsätta denna vecka med temperaturer runt 25-30 grader enligt prognoserna. Turligt nog finns sjön att svalka sig i. 24 grader i vattnet igårkväll kl 21 och vindstilla.
Denna vecka bjuder på Sommarcafé kl 12-16 med gott fika varje dag förståss.

Onsdagkväll kl 18 blir det Musikcafé med Gösta Markusson och Hans-Göran Rångefors.

Lördag 26 är det röjningsdag i Jansjöboern. Det ser ut att bli rätt många som tänker gå till Boern då och en del långväga återvändare kommer också. Det blir nog liv och rörelse på bovallen den dagen!
Om du inte har några verktyg, titta in på Bystugan, så kanske du kan få tips om någon som har något att låna ut. Allt från motorsåg/röjsåg till yxa/såg och kniv biter på sly. Sen blir det förstås massor av ris att dra ihop, så handskar räcker också som ”verktyg”.
Vill du gå hela vägen från byn, går det nog att skicka verktygen i bil till parkeringen med någon som går över Långbron och hämta dem där. Då slipper du bära verktygen över berget. Samling för alla intresserade ONSDAG KL 17.30 vid Bystugan. Då kan vi diskutera alla ev. praktiska frågor och samordna det hela. Kl 18 är det musikcafé med fika på Bystugan för de som vill.
VI SES!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *