Nu händer det saker i byn!!!

Den kommande veckan blir händelserik!

Känner du dig göralös och/eller sällskapssjuk. Har du lust att hjälpa till på ett hörn på Kamsdagen? Kom till Bystugan Måndag 8/7 kl 16 då planerar vi och förbereder.

Vill du sälja något på Kamsloppisen? Kontakta Inga -Lena 076-8052268

Känner du för att hjälpa till med höbärgning på gammaldags vis? Lasta höbuntar och åka hölass? Du är välkommen! På Knösgården vid Bystugan blir det höbärgning på tisdag eller onsdag beroende på vädret. Utan höbärgning blir det dåligt med parkeringsplatser på Kamsdagen. Man ska ha tur med vädret också!

Sommarcaféet är öppet alla dagar 12-16. Vi har hittills haft rekordmånga besökare och vädret kunde inte vara bättre. Gräddhyllan mot söder kan till och med bli för solig, men då kan man ju sitta på skuggiga norrsidan om man vill. smiley

Gärvkärsstenen
Ett fåtal har lyckats lyfta den stora stenen vid Bystugan. Idag provade en kille, men lyckades inte lyfta sista hörnet. Det är inte lätt att få rätt grepp om den tydligen. Han trodde den väger ca 100-150 kg. En utmaning!

Utsikten på Leklägdan
Passa på att vandra upp på Leklägdan i Knösgårdens beteshägn när du besöker sommarcaféet. Utsikten där uppifrån är vacker! Smultronen på vägen upp är mogna nu.
Hästen Bjartur som finns i hagen är inte farlig. Han håller sig helst på avstånd från okända.
Glöm inte att stänga grinden!

GULLIS LOPPIS har öppet alla dagar. Titta in och fynda!

Onsdag 9/7 kl 18
är det musikcafé, fika och allsång med Annika Danielsson, Jan-Erik Bergström, Tore Lif


Lördag 12/7 kl 12-16 Stora KAMSDAGEN med LOPPIS!

Den får man inte missa! Då kommer alla till Bystugan!

Kams är gott!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *