Dagens is -25 april

Idag blåser en kall nordanvind och är +2,6˚. Burr 🥶, det gäller att klä sig ordentligt idag. Nätterna ligger fortfarande på minussidan och isen ligger trygg och stadig på sjön. Just nu ser ser det inte ut att bli någon tidig islossning i år. Enligt väderleksprognoserna ser inte värmen att vara i antågande än på ett tag.

Blankis 25 april 2021

Det är många deltagare i tävlingen ”JANSJÖN RIVER” i år och gissningarna är väl spridda. Vem/vilka som vinner tävlingen är mycket ovisst. SPÄNNANDE!

Nygräddat tunnbröd både frasigt och mjukt på samma gång 😋

Igår var det lika blåsigt och småkallt som idag om man inte bakade tunnbröd, som jag och mitt barnbarn gjorde. Det var premiär för oss tillsammans i ”bakastuga”. Han visade sig ha riktig talang för tunnbrödsbakning, så det blir nog fler gånger. Att baka tunnbröd när det snår kallt ute är både varmt och gott!

Halvvilda skönheter som sprider sig i vårt trädgårdsland🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *