Midsommar

Midsommarafton närmar sig med stora steg, men vädret….. 5 grader och regn inte känns det som sommar! smiley Blev nog bortskämda av värmen vi haft. Fast det är väl det här som är svensk sommar.
I stugan är det full fart just nu med snickare. I helgen blev östra delen upphissad och riktad. Gamlingar tenderar att få hängveck både här och där. smiley En stock hade ramlat av grundstenarna under huset, så Sture och Mikael ålade in under huset för att få den på plats igen. Stora domkrafter gjorde lyftet, så nu kan en ny dörr mot söder sättas in. Blir fint att kunna gå rakt ut på uteplatsen. Nils-Bengt kan verkligen få fart på saker!
MEN på fredag är det midsommarafton och GRILLFEST! smiley Ta med nåt gott att grilla. Grillarna är igång vid 16-tiden. Potatissallad/ -gratäng, sallad, bröd, korv, hamburgare, dricka, lättöl, kaffe och kaka finns att köpa i stugan. Det blir nog läge för kubbspel gissar jag.
JÄTTEVÄLKOMNA! Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *